Hvorfor Testlab? ​

Alle apper for nett eller mobil må testes. Det er nødvendig med
en testplan som oppfyller krav til kvalitetskontroll.

Behovet for god testing er både nødvendig og en god investering. Testlab tester din app på de enheten du ønsker og med krav dere stiller. Vi har startet opp fordi vi ønsker at designere og utviklere skal kunne gjennomføre testing lokalt og få mulighet til å møte oss.


Verdien av testing

Testlab er godt for ditt produkt. Testing gir fornøyde kunder og samarbeidspartnere. I dag endrer landskapet seg fort innen digitale enheter, og et gjennomtestet produkt gjør salget lettere. Bruk av Testlab er en billig måte å holde ditt testmiljø oppdatert på. Ved å benytte deg av Testlab kan du fokusere på den nødvendige utviklingen av ditt produkt.

Vi ser fremover og ønsker at vårt testsenter skal drives bærekraftig. Det er viktig for oss at våre tjenester er tilgjengelige. Vi tilbyr derfor ulike testpakker som gjør det mulig for alle å benytte seg av våre tjenester. Vi holder oss oppdatert med markedets mest benyttede enheter, og våre kunder bidrar også med å utvide våre test-enheter i samarbeid med oss. Sosialt entreprenørskap

Testlab er en sosial entreprenør som gir opplæring og kvalifisering til unge som ønsker å jobbe innen web og testing. Vi bidrar til økte muligheter for å stå i arbeid ved å være en IA-bedrift. Vi har etablert en bærekraftig testlab som gir alle en mulighet for å stå i arbeid og lære seg et fag.

Små og store bedrifter fra frilansere til software-hus kan benytte seg av Testlab. Profitten føres tilbake i bedriften og går til blant annet kursing og kvalifisering.

Testlab fokuserer på økt kvalitet på alle applikasjoner. Alle som utvikler applikasjoner og nettsteder kan bruke Testlab. Det er derfor vi er her.


Inkluderende arbeidsliv

Vi diskriminerer ikke og ønsker alle uansett kjønn, bakgrunn, alder, politisk ståsted eller nasjonalitet like fremtidige muligheter og velkommen som en del av vår bedrift. Vi har stort fokus på inkluderende arbeidsliv og tilrettelegger for våre ansatte i henhold til IA-avtalen.


Noen samarbeidspartnere